måndag 17 januari 2011

Trippen i bilder =)






















































































































































Summering av bilderna... pitstop på väg till Göteborg.. Ria shoppade loss 2 vinglas 6kr =)

Hotellet.. Appel hotel =/ delades av slovakiska laget.. kan ju säga att hemsidan borde fällas för falsk marknadsföring så kan ni ju dra era slutsatser =(
Dryck hade vi ju med oss...till ett helt handbolls lag =) hahha vet inte riktigt hur vi tänkte eller om vi tänkte..sen var det dags för lite piffning sen på spårvagnen in till stan för mat..Inte på de Boss of Gloss utan på ett trevligt pizzahak som hette Papa Joe´s.

Därefter skandinavium..efter tröjinköp, fördrink vid platserna.. Gissa innehåll? inget man kan köpa på Mc iallafall =)

Matchen var ju kanon, vilken härlig stämning!!! Kul att vara på plats om man säger så! Autografen i förra inlägget va det ju många som gissade rätt på eller rättare sagt INGEN som ens vågade sig en gissning..MESAR! hahh de var ju Stefan Lövgrens..denna härliga karl!
Ja sen var det ut genom dörren som ABSOLUT inte skulle vara öppen..vidare till J kompis på andra sidan stan..Blött har jag missat att säga att det öste ner..verkligen öste ner så det var så där 10cm vatten överallt å isgata..ett under att ingen drattade på ändan. Sen blidde det spårvagn hemåt..till den varma sängen.

Efter en härlig nattssömn vaknade man med lite skallavärk men den gick över efter lite mat i magen..sen begav vi oss hemåt..pitstop i Jönköping där flickorna gick bananas å shoppade mattor och skor. Jag höll mig till en go macka =)


Det va allt för denna gång i korta drag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar