onsdag 12 januari 2011

Trängsel!!

i Otte är det fortfarande sjukstuga..lilltösen har feber =(
hon sover ca 15min i stötet dag som natt, tar sig för sina små öron, vill bara bli buren o hon är ledsen mest hela tiden =( det är som nån har varit och bytt ut lilltösen för så här är ju inte hon alls när hon är 100.



Så igår blev det en vända till dr. vi är på Astrakanen i Nybban å där har de droppintider var där vid 9 åååååååå herre gud vad folk.. Det var bara att vända alla tider var slut =( men skulle återkomma på eftermiddagen mellan 13-15.


Vi var där 5 i 13 hahha märks att vi inte har någon vana på detta... sist igen..helt fullt med folk igen..så 14.3o hade vi fått träffa dr och var på väg hem igen.. lite rött i ena örat och lite förhöjd sänka men annars gick hon igenom =) skulle febern sitta i skulle vi ner igen på torsdag.. får väl åka dit vid 6 å köa =)
(lånad bild)


Åh så igårkväll var det dags för Afro i Nybban. Har jag gått på detta i Kalmar å det är ju sååå skoj. Stora rörelse gutt gung ja skit skoj helt enkelt. Men det är ju prova på på friskis å gratis inget illa med det för det är ju toppen så man kan testa på men HERREGUD!

Brukar gå på core på tisdagarna å det har väl varit ganska många men igår...hahha alla mattor tog slut i hela friskis huset =/ trodde att det inte skulle bli fler till nästa pass Afron HA HA HA
jo då..det vällde väl in 40 till så runt 80 pers stog igår i Nybban å skakade rumpa till aftotrummor!! (hoppas att en del trillar av lite väl trångt för att få nån effektiv träning)

2 kommentarer:

  1. Herregud, jag var ju helt slut!!! Kommer defintivt att fortsätta när jag kan. Är det bättre i Kalmar menar du?
    Ha d gott/ Kram

    SvaraRadera
  2. härligt, jag kör på tills fotbollen börjar =/ sen får det bli kalmar igen..
    Nybbans afro är inte samma klass ÄN... =)
    kram

    SvaraRadera