måndag 21 februari 2011

Sportlov!!

det vankas ju sportlov denna veckan... skridskor, lek, övernattning i Torpa, vattendisco å bowling. (om alla får vara friska peppar peppar).

så idag ska vi klä på oss varmt och åka ut till St sigfrid. Till byahuset och åka skridskor och äta våfflor. Lilltösen har varit lite kinkig i natt så hon får stanna hemma med far. Ska ju träffa marsbarnen imån å då är det bättre om hon är pigg =)


Igår var vi på kalas hos den här pingla

Ett trevligt kalas (men tackar att vi inte har så många som bor i lägenhet för ack vad två tösar for som virvelvindar och busade och härjade) med bullar, kakor och goda bakelser. Fullt med folk var det men mest roligaste var det att träffa N. En brud från Telenor. Det var ju ett bra tag sen jag såg henne så det var riktigt trevligt och träffas å givetvis 25åringen då vill säga =)

3 kommentarer:

  1. Åh, vad brun jag var då!
    Tack för att ni kom igår! Men vill sitta still när man är barn?! Det hör till!! Tack för den fina presenten. Hoppas vi ses snart igen! Kraaam!

    SvaraRadera
  2. Det var riktigt roligt att träffa dig oxå, pärlan!!! Och yrvädren förstås ;) Nu när jag fått tillgång till din blogg oxå ska jag följa den slaviskt :) Antingen får Ida bjuda in till fler såna här trevliga träffar eller får vi försöka ses utan henne ;) Stor kram!

    SvaraRadera
  3. Kul att du tittat in Nina :) ida bra att du blidde nöjd skulle kanske köpt lite uppläggningsfat ;) nått får vi ju hitta på..kanske en afterwork här framöver!

    SvaraRadera